Min sponsor

fredag 28 maj 2010

Äntligen fredag




Idag hade jag och Växjö besök av trevliga Björn på Top Formula, han var här och träffade en ny återförsäljare för top Formula ( Hälsostudion) och passade även på att dela ut Teamkläderna för tävlingsteamet.


självklart invigde jag linnet direkt med ett rygg pass...och det fungerade utmärkt, bra styrka och energi i hela passet. Nästan lika pra som deras Preworkout ...Den är grym !!!


Imorgon ska jag till Malmö och träna på Ahmads elite gym och träffa grabbarna där. Ska bli "Nice"

onsdag 26 maj 2010

ny vecka


en 9e plats blev resultatet i helgens racing tävlingar i Karlskoga....inte vad jag och teamet räknat med men det är tuff konkurrans och vi slåss om hundradels sekunder.1 sek skillnad i tid på ett varv kan innebära att du är 17e man istället för snabbast.


Gymträningen har gått bra...kanske beroende på besvikelsen på racet? mycket energi och kraft.

denna veckan har jag gäst tränat i Linköping då jag var där i jobbets vägnar.

Jag stämde träff med min goda vän Thomas carlsson på gymet ( han blev 3a på lucia pokalen)

En mycket trevlig kille och desutom bra kroppsbyggare som har rätt inställning.

min och thomas vikt nu är ungefär densamma och ingen av är i 100 % tävlingsform om man är diplomatisk.

Han imponerade stort på mig när han curlade med nästan sin egen kroppsvikt...som tur är så kollar domarna inte styrkan på byggartävlingar, då då skulle thomas bli riktigt jobbig att slå.

Ska bli riktigt spännande att möta honom i dec. Helt säker på att någon av oss kommer slå den andra :)

tisdag 18 maj 2010

Focus skiftar från gym till racerbanan


Gymträningen går bra och jag jobbar stenhårt på mina svaga punkter för att bli så komplett som möjligt när det är dax att ställa sig framför domarna i december. vikten går upp och ligger idag på ca 78 kg. när jag bestämde mig för att göra comeback (feb 09)i body building var min vikt 68 kg och fet. Men nu......ser det bättre ut. Ja det är en otrolig tur att det finns något som heter muskelminne, Kroppen är verkligen fantastisk. Jag hoppas på ett starkt startfält så man får bekänna färg om vem som jobbat hårdast på gymet.


idag är det tisdag och mitt focus ligger på helgen racingtävlingar i Karlskoga

deltävling 3 & 4 i Camarocup, 34 bilar til start på den krokiga gellerås banan.


För min del känns det bra nu när jag kört bilen 1 tävling innan och har lite förståelse för hur den uppför sig. Vi ligger dock långt efter våra konkurrenter i antal körda mil men det är bara att gilla läget och kämpa.Jag tror att det kommer gå bra för teamet och vi är laddade och focuserade på att göra ett bra jobb.

lördag 15 maj 2010




Veckan avslutat och därmed även gymträningen för denna vecka. Allt flyter på enligt plan och vikten går upp.


igår kväll var det vård centralen med dottern som fått in sin lilla fot i cykelhjulet, AJ ,AJ men allt var ok som tur var. Man blir verkligen skärrad när något händer sina barn.


Ja man kan ju fundera hur man själv tänker när man sätter sig i racerbilen för att tävla, Man har aldrig ens funderat på att man kan bli skadat....fast det blir man ju inte!


Veckan lunch lådor är klara med lite extra tillskott från Topformula förstås.


Hörde hur frustrerad min kompis Anders Lundgren var då han missade sin träning i fredagskväll, Ja för att lyckas i bodybuilding måste man satsa ordentligt. "vanliga " mäniskor sitter hemma och har fredagsmys men inte Anders som är superladdat för ett hårt pass på gymet, Det är commitment....


kommande vecka ska jag förvandlas till racerförare från body builder, fullt focus från måndag för STCC tävlingen på Karlskoga kommande helg. Gymträningen kommer att vara som vanligt med focus fast enbart då jag går in genom dörren tills jag går hem från gymet.


Sedan blir det många varv i huvet när man ligger i sängen och förbereder sig för vad som kan hända.


Tills dess keep on racing/ Building

torsdag 13 maj 2010

Så har man gjort det igen...


en av anledningarna att jag slutade träna för ett antal år sedan var en övning som kallas knäböj fram........Den är inget kul kan man säga, stången ligger på halsen och man får ingen luft och maten på väg upp.Men som tur är så har jag otroligt dåligt minne och körde denna fantastiska övningen idag......hur dum kan man vara??? Jo jag tänkte på min nästa tävling, Lucia pokalen.

Skämt åsido detta är en kanon övning som ofta glöms bort ( undrar varför) Ett bra pass blev det för att sedan jobba i trädgården, ja kontasterna är stora ibland

onsdag 12 maj 2010

Premiär för min blog


Hej.

Här kommer jag att skriva lite om hur det är att tävla i Racing och Bodybuilding samtidigt.

Många olikheter men även många likheter som jag kommer dela med mig av framöver.

måndag 10 maj 2010

Premiär Camaro Cup

8 e plats i första starten i nya camaroklassen!Ett resultat jag är nöjd med,Speciellt med tanke på att jag inte haft någon test med bilen innan och det nu var allvar direkt och dom flesta andra förarna lagd många mil i bilarna innan tävlingen.Varvtidena gick ner för varje varv och börjar bli konkurrenskraftiga för att kunna vara med täten så småningom.Lopp 2 var mindre roligt eftersom jag blev avkörd redan på andra varvet och därmed inga poäng i detta lopp.Nya tag i karlskoga om ett par veckor