Min sponsor

söndag 29 augusti 2010

1a veckan på diet


1a veckan klar, Bara 16 veckor kvar. Hungern är där hela tiden men det går över snart när kroppen vant sig vid lite mindre energi. Tycker faktiskt att det syns lite på kroppen alla redan (Önsketänkande) säker. Träningen går bra och det är roligt att träna. Det kommer tyngre dagar det vet man men det är bara att focusera på målet. Belöningen är stor når man är där.

Niklas

fredag 20 augusti 2010

v33
















Nu är man tillbaka i vardagen igen, känns nästan som man glömt vilken otroligt skön sommar man haft. 3 veckor i Florida är aldrig fel. Mycket träning och umgås med familjen..kan det vara bättre?





träningen flöt på bra och jag tränade oftast på Golds gym...vilket ställe, lika stort som en flyghangar och alltid mycket folk där, ja det känns som dom har en lite annorlunda träningskultur därborta. "jantelag" känner dom absolut inte till utan tvärtom vågar berömma folk om dom gjort något bra, trevligt tycker jag.





Men nu är det som sagt vardag igen, Jobb och träning.





Min diet startar på Måndag lite mer på riktigt. Lite blandade känslor, alltid kul att vara i bra form men det kostar även på. Slut med sociala middagar och fram med platsburken i stället.





Jag har tillbringat många luncher i Tjänstebilen på någon parkering på väg till kundbesök med plastburken i knät. Ja ja det är inte så farligt och belöningen är stor man når sitt mål.