Min sponsor

torsdag 30 december 2010

NYÅR


Vill bara skicka alla mina vänner en glad nyårsafton, OCH glöm aldrig........man kan nå alla sina mål , bara man vill tillräckligt mycket och tro på dig själv

måndag 27 december 2010

nyår nästa




Japp, nu är julen över, som tur är så har jag risgrynsgröt kvar i kylen :) mycket mat blev det och det är helt ok. Konstigt efter en diet så blir man inte mätt. Konstant hungrig är man och då ska man förstås äta.


Träningen är igång med ett nytt system som jag ska prova på under 8 veckor. ska bli spännande att se utfallet, blir det som jag hoppas kommer jag berätta hur jag kört.


Ska börja jobba lite extra som PT på gymet jag tränar, ska bli riktigt roligt att motivera andra tränande. Måste bara inse att alla inte vill varken träna eller se ut som jag gör.


6 veckor kvar till Florida och Golds Gym. waiting.........




torsdag 23 december 2010


God Jul till alla jag känner och...förstås ett gott nytt år.

söndag 19 december 2010

en normal vecka


nu har det gått en vecka sedan tävlingen. allt är kanon. jag har testat att äta det mesta som jag varrit sugen på under dieten,Klar vinnare är....Pepparkakor, fasen vad gott det är. enda problemet är att det inte finns tillräckligt många i burken man köper men det löser man genom att köpa fler. Fast det är klart...TopFormulas BCAA är godare :)
Träningen drogs igång i fredags med ett bra benpass, så pass bra att jag har svårt att både sitta och stå upp så det funkade bra.
Familjen har bokat 3 veckor semester i Florida 10 Feb och jag har redan bokat första frukosten, Det blir IHIOP
internationell house of Pancaces.....helt grymma.
Planen för min off sesson träning är klar och nedskriven på pappret, hoppas den funkar lika bra i verkligheten också

måndag 13 december 2010

3a och nöjd


Helgen över och resultatet en hedrande 3e plats. ett bra startfält med bra killar, ja då ska man vara nöjd.

efter tävlingarna var det lite trevligt "jobb" för mina sponsorer, TopFormula och Dcore.

För Dcore var det en mode visning på i stora hallen, Dcore kläderna är helt fantastiska och folk gillar dom så det är super att tillhöra teamet. För TopFormula var det jobb i montern och sälja kosttillskott, man kan säja att det var enkelt, TopFormula hade grymma priser ochVÄLDIGT många passade på att köpa upp sig på det dom behöver.

nu blir det 1 vecka träningsledigt för att sedan .........tuuuuuuung träning, Yes

torsdag 9 december 2010

äntligen framme




I eftermiddag bär det iväg till Göterborg och Lucia pokalen i Bodybuilding. 14 sega veckor har det varit men nu.......är i framme vid målet. Ja man kan verkligen säga att en tävlingsdiet är fostrande.


formen är och kommer bli ännu bättre till i morgon om allt går som det ska med uppladdningen.


det är många faktorer som ska stämma, vatten, tryck ,osv. extermt lätt att det blir fel.


jag hoppas ni håller tummarna för mig, det gör jag.


och hoppas så klart att vi ses där, efter tävlingen finns jag i TopFormulas monter och även i dcors monter. mycket välkommna

tisdag 7 december 2010



Ja nu drar det ihop sig.......formen är helt ok men kroppen är SLITEN.......Man orkar knappt stå på benen längre och tålamodet
på alla kommentarer från "roliga" personer på gymet som gärna vill berätta vad dom ätit idag och vad dom ska äta senare börjar
bli hyffsat påfrestande nu, Ibland har man bara lust att svara dom att det är därför dom ser ut som dom gör, Men det säjer man så klart inte utan håller masken , Man vet ju att efter helgen känns kroppen som ett mindre kärnkraftverk och man mår kanon igen.
På lördag och söndag när vi ses i TopFormulas monter är jag mätt och glad så kom gärna dit och ta del av dom otroliga erbjudanden som TopFormula har på festivalen, får inte missas. Passa även på att fråga mig om träning och kost och tillskott.
Vi ses snart
En hungrig Niklas

fredag 3 december 2010

torsdag 2 december 2010

Nu närmar sig tävlingen snabbt. ska bli så roligt och samtidigt skönt att vara framme vid målet, det har varit en låååång resa.
formen är helt ok och bättre ska den bli. har justerat lite med cardion nu och kroppen svarar direkt. man balanserar på en fin linje med mat och träning, för mycket av något och kroppen slår ifrån och vill inte släppa ifrån sig fettet.
pinade mig själv lite extra igår kväll med att göra egna bars som jag inte fick smaka själv, hade kunnad offra det mesta för en tugga men icke så nicke, så min sambo blev försöks kaninen. Hon kanske inte uppskattade dom som jag hoppats men hon har inte dietat i 14 veckor heller så jag är helt säker på att jag kommer att tycka dom är helt fantastiska.
vi syns snart