Min sponsor

lördag 23 april 2011

sol !!!!

fy fasen vad skönt, långledig och fint väder. Ja livet leker.
som sagt innan har jag hoppat av team topformula, Varför undrar säkert många, ja man kan väl säga att jag och topformula har helt olika åsikter om vad sponsring innebär, mer än så vill jag inte säga, i stort sett alla teammedlemmar har valt att kliva av så det känns bra.
Produkterna är det inget fel på.
igår fick jag ut min bmw cab och njöt i värmen, hela vägen till gymet, jag kroppen fattar ju inte att det är bra väder utan kräver sin omgång stryk oavsett väder. men det är helt ok. ikväll blir det helsvenskt med grillning på chemat.
ha det bäst, nu väntar gymet

torsdag 21 april 2011

onsdag 20 april 2011

Hoppar av team TopFormula

Jag har idag valt att avsluta mitt sponsringssamarbete med Topformula. Jag och Björn ser saker på olika sätt vilket gör att jag känner att ett samarbete i form av sponsring är ohållbart..Jag vill också passa på att tacka Björn och Topformula för dessa år tillsammans.

onsdag 13 april 2011

våren på väg





fasen vad skönt att äntligen se svenska solen. Men...det betyder också att sommaren är på g och man kanske skulle vässa till formen eller? jag har kört ren uppbyggnad sedan tävlingen och lagt på mig en del, både fett och muskler hoppas jag, ca 10 kg upp är det nu.


men som sakt, ska justera lite nu för att göra dieten till hösten så enkel som möjligt.


Tillskotten jag andvänder för att lyckas är.


TopFormulas, Isolat Protein, BCAA, Preworkout, Vitaminer samt Omega 3


kika gärna in på http://www.topformula.se/ för att se hela sortimentet.


Såg även idag på TV 4 nyheterna ett reportage om träningskläder och Dcore var med, riktigt kul då ägaren är en vän sedan lång tid tillbaka och även en sponsor precis som TopFormula.





Kör hårt.

söndag 3 april 2011

Hälsostudion 25 år

Ja gymet jag tränar på hade jubileum igår och det kom mycket folk som grattade. Jag var där som representant för TopFormula och hjälpte intresserade att hitta rätt kosttillskott för deras mål. Mycket roligt att se att så många är intresserade av att maximera sin träning och resultatet av den. Nästa vecka ska jag vara i Jönköping hela veckan på säljmöte så det blir till att träna på Atlantis Gym som är helt ok med många tävlande och ännu fler motionärer så det är en bra blandning. Ska även träffa Anders Och mia som ska tävla nästa helg i Alingsås. dom har båda prickat in formtoppar så det ska bli intressant att följa dom sista veckan med alla förberedelser för att maxa formen.