Min sponsor

onsdag 30 november 2011

2a tömmningsdagen

Livet leker under tömmning, när man får lite mat så är man pigg i flera minuter :)
Men, det är ok, Idag är min sista dag på Husqvarna AB. Har just lämnat bil och kundunderlag , känns enormt bra. Inom någon vecka kan jag berätta hur mitt nya jobb kommer att bli :) .
Ja vänner snart dax för lucia pokalen. får se hur det går denna gång. har faktiskt ingen aning längre, trodde jag hade lite koll på vad domarna dömer på men det visade sig i helgen att jag har ingen susning alls. en sak vet jag dock, min målsätning är och har alltid varit att bygga upp muskel volym , vill jag banta fram skelettet så hade jag valt en annan sport. Men som sagt, det kanske är det som domarna vill se......
ja på söndag vet vi.

tisdag 29 november 2011

fredag 25 november 2011


Invägningen klar 69,9 pust ingen större marginal. Första målet klart, vikten. Nu gäller


morgondagen

- Posted uBlogPress from my iPhone

tisdag 22 november 2011

3 dagar kvar



Japp. 3 dagar kvar till decembercupen. ska bli så jäkla skönt, Äta lite på lördag och få lite energi tillbaka. Är som ett lik nu, inte skoj men så är det. snart är gammla vanliga Niklas Tillbaka "on track". Jag har en bra känsla i kroppen, förkylningen och febern är på väg tillbaka och formen är helt ok, Fick mitt paket från gymvaruhuset idag, Lilla julafton. mycket tillskott och en snygg väska låg det i lådan, Tack Gymvaruhuset !

Nästa inlägg kommer att vara mycket gladare, garanterat.

söndag 20 november 2011

Förkyld och hängig

Ja snacka om timing, men det är bara att gilla läget, inte i min kontroll. Har legat hela helgen och försökt vila, samtidigt som man plågas av dåligt samvete för att inte vara på benen och bränna fett, Ja det är inte enkelt direkt. men är man inte frisk går det inte att tävla så får vara lite smart nu, inte lätt för mig....

fredag 18 november 2011

bindvävs massage ala brutal

Nyss hemkommen från Massage, Fy fasen vad skönt...NOT, men det är grymt bra och Micke som gör det är fantastiskt duktig :) 1 vecka kvar till december cupen, Sköööönt. bra med ett lite delmål på vägen, känns inte riktigt lika jobbigt då. Fick just mitt sista veckan upplägg. JA något energiknippe lär man inte vara på ons tord . men lördag då jäklar.

tisdag 15 november 2011

kallt ute

Ja det var det i morse när man var ute och kollade läget, Konstigt....verkar bara vara jag som gör det vid 6 på morgonen? Klart det händer inte så mycket längs vägarna:) Nedräkningen har börjat ordentligt nu, Både till dom 2 tävlingarna och Florida efteråt. Jag räknar timmar nu. På Fredag ska jag upp till Anders o Mia och få benen förstörda med lite bindvävsmassage. Det är ju bra säger dom så varför inte, Tur man är så trött att man inte bryr sig hur ont det gör. Nästa vecka är det dax för en ny beställning från Gymvaruhuset, Det är nästan som Julafton när lådan kommer, Man vet vad som är i men ända är man ganska snabb och kolla igenom allt. En hel del aminosyrer går det åt nu.Ja drar man ner på kolissarna så får man lägga till något annat gott.
Kan verkligen rekomendera FX BCCA, Smakar bra och bra effekt.
Nej nu är det dax för ett litet rygg pass på hälsotudion i Växjö.

fredag 11 november 2011

11.11.11

Ja det är dagens datum.
ytteligare en vecka har passerat på dieten. Inget kul nu, man är trött och grinig för det mesta, Men det är självvalt så det är bara att gilla läget. Jag har anmält mig både till december cupen och Lucia nu, Känns lite enklare med delmål på vägen, Det jag längtar mest efter just nu är en väldigt bra placering förstås ooch sedan.....Florida och pannkakor där. IHOP, Ska bli helt j.vla underbart att få bli mätt,
Jag nämnde innan att det skulle hända något i mitt jobb på Husqvarna, Nu har det hänt och ärofficellt, Jag sa upp mig förra fredagen , 5 år på fältet med bilen full av matlådor och för det mesta sitta ensam på någon parkering och äta, Slut med det nu.
Självklart finns det en plan och kanske även mer än så? Snart ska jag tala om vad jag ska göra i framtiden : ) Bra blir det , det är helt säkert, Men som sagt, först tävlingarna sedan florida och sen hem till min kära familj och njuta av allt.
på återhörande
"starving" Niklas

fredag 4 november 2011

Bra vecka

Grymt sliten men bra iallafall. Var i jönköping hos min vän anders och gjorde en caliper mätning, :) . say no more. Det blir en helt ny fysik på Lucia mot SM. Som sagt, sliten är man och hungrig hela tiden och ibland kommer dom tankarna som inte får komma..."varför" ja varför pinnar man sig? Vet inte, men gillar att ha mål i allt jag gör. Men en sak som är säker...ingen tävling nästa år.NO,No. Bara träna och njuta av livet med familjen och vänner.och så klart, förbättra mig :) Igår beställde jag en resa till Miami. åker 2 dagar efter lucia pokalen för att ladda batterierna och komma hem som en ny människa. Ja man är nog inte helt rolig nu, kommer på mig själv ibland att man nästan blir irriterad på gymet om det är folk ivägen för mig, Det är inte ok och defenitivt inte mitt rätta jag. Men det vissar att det inte är långt kvar och focus är 100 procent.
Har börjat köra knäböj i smithen eftersom det är en kille på gymet som kommit på att power racken är perfekt att köra presis alla övningar du kan komma på. Allt från curl med tom stång till blandade småhop. ja ibland har man rätt att bli lte sne. Jag bytte bendag från måndag då "alla" kör bröst inlusive killen. Men han upptäckte att jag alltid körde ben måndagar och då ville han antagligen inte vara sämre han så nu blir det söndagar för mig istället. all god.
4 veckor kvar.....